3/5/11

Primera proposta_ Explicació

PROBLEMÀTICA:

Un dels majors problemes que veig que té les Rambles és que hi ha massa gent, i per tant això fa que els usuaris d'aquesta no estiguin agust passejant en ella. Per tant el flux de circulació no és fluid i com a conseqüència molts dels transeünts ( sobretot la gent d'aquí) opten per agafar rutes alternatives per evitar tot el "tumulto" de les Rambles. Aquest és un problema. S'ha d'actuar d'alguna manera per tal que aquesta gent ho tornin a fer, gaudint de la seva passejada i disfrutant dels nombrosos ímputs que emet aquest emblemàtic passeig.


SOLUCIÓ:

Per tal de millorar aquests embussos de fluxos, el que proposo és crear una xarxa peatonal des de les altures. Amb això no solament es podria arribar a solucionar el problema de la circulació, sinó que també es dissenyaria unes estructures amarrades a dalt dels arbres per tal de crear zones de descans. Aquestes petites construccions serien punts on els usuaris podrien descansar i fer tot tipus de coses, gaudint d'unes vistes difents de les Rambles, des de les altures.

Aquesta xarxa peatonal que anteriorment he citat, no solament servirien per millorar la circulació, també servirien de pont comunicatiu entre aquestes estructures anclades als arbres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario