22/6/11

Maqueta conceptual


1r entrega. TRANSFORMACIONES URBANAS



Creació de un espacio público libre,dinàmico , sano y para todos los usuarios y sus necesidades

CONCEPTE


DINAMISME -> PROGRES = EVOLUCIÓ

Una de les teories actuals sobre l'univers es que aquest tendeix al caos i un dels trets interessants es que la vida tendeix a l'ordre i la mort al caos.
La vida organitza als àtoms, els àtoms s'organitzen formant molècules, les molècules , alhora les cèl·lules estan formades per molècules i las cèl·lules donant peu als éssers vius més simples fins als més complexes. A vegades canvis.

Els mobiliari els espais de venda i expositius estaran creats per formes poligonals que creixen segons les necessitats així dons les zones de circulació els mòduls poligonals estaran a la cota 0 i les zones de descans serán mòduls elevats de 30 a 70 cm de la cota 0

Organització d'espais

Primera Maqueta Conceptual



Hand Made Incite Poster Concept Model

This poster is a concept of ones that would be left in airplanes, trains, and cruise ships

21/6/11

Referent: Air Hypodermic Tecnology



The principle of this device could be reversed for painless blood extraction. Read below

El principio de este dispositivo podría ser revertido para la extracción de sangre sin dolor. Lea a continuación

"A jet injector is a type of medical injecting syringe that uses a high-pressure narrow jet of the injection liquid instead of a hypodermic needle to penetrate the epidermis. They are powered by compressed air or gas, either by a pressure hose from a large cylinder, or from a built-in gas cartridge or small cylinder.
They are used for mass vaccination, or as an alternative to needle syringes for diabetics to inject insulin. As well as health uses, similar devices are used in other industries to inject grease or other fluid."

El principio de este dispositivo podría ser revertido para la extracción de sangre sin dolor. Lea a continuación

"Un inyector de jet es un tipo de jeringa de inyección demedicina que utiliza un chorro estrecho de alta presión de lainyección de líquido en lugar de una aguja hipodérmica para penetrar en la epidermis. Son accionadas por aire comprimido ogas, ya sea por una manguera de presión de un gran cilindro, o de una incorporado en el cartucho de gas o de pequeña cilindrada.
Se utilizan para la vacunación masiva, o como una alternativa a las jeringas de agujas para diabéticos para inyectarse insulina.Así como los usos de la salud, los dispositivos similares se utilizan en otras industrias para inyectar grasa u otro líquido. "

Revised Project Proposal



English:

I have realized that the sculpture can only be in one place. My project is more about the process of finding, rather than an actual product.

Because of this. I have changed the title of the project which I posted and also made a new conceptual model.



Castellano:

Me he dado cuenta que la escultura sólo puede ser en un solo lugar. Mi proyecto es más sobre el proceso de búsqueda, en lugar de un producto real.

Debido a esto. He cambiado el título del proyecto que he publicado y también un nuevo modelo conceptual.

MAPA ESQUEMÀTIC DE LA INTERVENCIÓ

  • Aquest mapa mostra l'impacte de la meva intervenció de la Rambla_al teu pas. Com que considero la Rambla com una artèria viva que es ramifica, les projeccions arrancaran des de la Rambla i es fondran a dintre els carrers que d'ella neixen, funcionant d'il·luminació, reclam, senyalització,... convidant a la gent subtilment a investigar què hi ha més enllà del passeig central de la propia Rambla. Les projeccions podrien ocupar totes les Rambles de dalt a baix, però en un principi es col·locarien en els 2/3 superiors, ja que és on es fa més estret i hi han molts carrers que la creuen, creant conflictes de fluxos i turistes que dubten cap a on anar.

MÚLTIPLES POSSIBILITATS DE PROJECCIÓ






Les projeccions poden estar inspirades en les ombres d'arbres, fulles o qualsevol element natural (com les clarianes que fa el sol a l'aigua).

A més, en qualsevol moment es podrien fer intervencions artístiques projectant altres coses sobre la Rambla, convertint-la a ella mateixa en un museu al carrer.

ANÀLISI PRÈVI DE LA LLUM A LA RAMBLA

Veient la Rambla, em vaig adonar que la major part del dia, el centre del passeig resta en penombra degut a que elsfrondosos arbres no deixen passar la llum del sol fins tant avall. I per contra, a les façanes el sol crea bonics dibuixos, amb les ombres de les fulles dels mateixos arbres. La meva idea era traslladar aquest joc tant interessant, i utilitzar-lo per inspirar-me en la possibilitat de il·luminar el centre de la Rambla al mateix temps que em servia de "senyalització".









1st Project Proposal


English:

My project is a living sculpture designed to be placed in three separate locations on or near Las Ramblas. The living sculpture is created through synthetic biology.

The three locations are:
1.El Jardin de Ignacio Puig (private - not known to tourists)
2. In the center of Las Ramblas where there are no trees covering overhead. (totally public and accessable)
3. Plaça del Duc de Medinaceli (Not completely public - but easy to access)

Each sculpture will have an interface that is connected that supplies nutrients and allows the user to donate to the sculpture. The interface is a screen with the flag of Catalonia, the user would see the story of the creation of the flag - the blood smeared across the shield. The user would run their fingers over the red stripes. A small amount of cells would be taken painlessly by through air pressure exchange technology.

The sculpture would be “planted” in a combination of pattens between the Catalan flag and the flag of Barcelona. This represents that is is based in Barcelona, but ultimately the form of the sculpture is undetermined. As parts of the living sculpture naturally die or need to be pruned -these pieces can be given to the donor as the souvenir.

Castellano:

Mi proyecto es una escultura viviente diseñado para ser colocado en tres lugares distintos en o cerca de Las Ramblas.La escultura viviente es creado a través de la biología sintética.

Los tres lugares son los siguientes:
1.El Jardin de Ignacio Puig (privado - no conocida por los turistas)
2. En el centro de Las Ramblas, donde no hay árboles que cubren de arriba. (totalmente público y accesible)
3. Plaça del Duc de Medinaceli (No del todo público - pero de fácil acceso)

Cada obra llevará una interfaz que se conecta nutrientes quelos suministros y permite al usuario hacer donaciones a laescultura. La interfaz es una pantalla con la bandera de Cataluña, el usuario ve la historia de la creación de la bandera- la manchas de sangre a través del escudo. El usuario pasar sus dedos sobre las rayas rojas. Una pequeña cantidad decélulas se tomarían sin dolor por medio de la tecnología de intercambio de aire a presión.

La escultura se "plantó" en una combinación de zuecos entre el pabellón catalán y la bandera de Barcelona. Esto representaque tiene su sede en Barcelona, ​​pero en última instancia la forma de la escultura es indeterminado. Como parte de laescultura viviente natural mueren o necesitan ser podados,estas piezas se puede dar a los donantes como los recuerdos.

Projecte Final_Rambles CAM (2)

Projecte




 Vídeo projectat a un ascensor

 Vídeo projectat a les escales del metro

 
Vídeo projectat al mirall de l’església
  
 
 Vídeo projectat a la façana de un edifici

 
Vídeo projectat a la paret

 
Vídeo projectat al pòster

 
Vídeo projectat a la taula de un bar

 
Vídeo projectat a un opi

 
Vídeo projectat a un tendal


Els indrets escollits per projectar els vídeos son llocs diferents, on el visitant pot sentir un certa curiositat i indagar més sobre el tema. Estan en posicions ben diferents i moltes vegades curioses. 

Els vídeos estan projectats sobre un vinils de color blanc que tenen la funció de pantalla.











 

Icona que serveix per indicar la projecció dels vídeos per que els visitants inexperts puguin identificar als llocs on estan situats.






Rètol informatiu  que indica el lloc des don es fa la projecció i la seva historia, per poder tenir més informació.  

Conclusions:
En un món on les darreres tecnologies i la comunicació virtual estan avançant de una forma abismal, al punt on arribarem en un futur es molt incert però qui sap si la forma de viatjar de conèixer altres cultures i de moure's serà molt diferent a l’actual...